Motivación para los tragamillas del fin de semana

Uno no consigue la meta o el reto sólo por lo preparado físicamente que está, sino que hay que añadir esa dosis de motivación y fuerza mental que nos arrastra a superar los límites del cuerpo y del dolor.

Comentarios

  1. Si tienes un sueño tienes que probarlo. Y por supuesto no escuchar a aquellos que te dicen que no lo conseguirás, porque posiblemente ellos no se atreven y no pueden hacerlo. Afortunadamente, estoy rodeado de gente soñadora: luego cumplen o no sus sueños, pero los tienen e intentan hacerlos realidad.

    ResponderEliminar
  2. Porte vora de 10 minuts buscant al YouTube algún video dels que ens motive i ens emocione quan s'acosta algun moment important a la vida. Després de veure trossos de Braveheart, de 300 y de Gladiator, he acabat pensant que el que més pot motivar a un amic són les paraules d'anim d'un altre amic. Així que ahí van:

    Estàs ben preparat, aixina que no t'amoinis...
    Tens el cap al seu lloc i faràs la cursa tal y com la tens pensada...
    Sabem que els nervis només ens acompanyen fins als primers 5 metres de cada cursa; per tant corre més i abandonal's a la mateixa línea d'eixida...

    Com deie un dels videos que he vist, "cal treballar dur, encara que de vegades hi ha caigudes i ensurts... cal superar els obstacles... cal tenir motivació, perseverància i insistir... perquè, a la fì... la vida es una successió de batalles".

    Teniu tot aixó i més ho teniu. Per aixó no cal dessitjar-vos sort, ni donar-vos ànims.

    Només un dessig per tu i Manolo: disfruteu.

    AUNQUE EL COMENTARIO LO CUELGO YO, LA CARTA ES DE UN BUEN AMIGO: GRACIAS FERNANDO.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

CARROS DE FOC EN 4 DIAS CON NIÑOS

RUTA CARROS DE FOC EN TRES DIAS