MANOLO Y LA MARATÓN DE BORRIOL

Hoy he enviado un correo a mi amigo Manolo para felicitarle por haber sido uno de los supervivientes de la Maratón de Borriol. Como nos pasa a menudo, tenía una espinita clavada porque el año pasado, quizá menos preparado y por el calor excesivo que hizo ese día, no pudo finalizar la prueba. Creo que con sus palabras que abajo transcribo, se resume perfectamente lo que son más de 7 horas de sufrimiento y placer:

Gràcies per les felicitacions. La veritat es que 24 hores després encara em fa mal quasi tot de cintura cap a baix.
Es tota una experiència i, encara que entrenant-la bé supose que es possible baixar de set hores, te puc garantir que ahir jo en acabar-la tenia prou i era feliç.
La carrera, encara que ahir va fer algo de calor, va ser amb un temps bo (l'any passat va fer prou mes calor i no puc imaginar com pot ser baixar el Morico en totes aquelles pedres banyades) i a pesar de què no hi havia excusa en el temps, quan arribes al Raca, després de 33 kilòmetres i mires cap a dalt i després de pujar la primera part veus que hi ha un altra detràs i que la tens que pujar al recte penses "fins aci que no puc més". Però bé, tot això després de la puja al Castell i a la Pedra i a les antenes (que té unes rampes que te cagues) i al Morico i a Roca Blanca i per acabar a un collet que es puja al recte pràcticament i que algún xic simpàtic va trobar entre el Raca i Borriol, així que no vegues com es la festa.
Bé, jo sol no la farè més, però si algú vol companyia algún any i vol disfrutar d'un diumenge diferent i inolblidable crec que encara em faria caure.

Después de esto, creo que la MiM será un paseo para ti! jjj Felicidades de nuevo.

Comentarios

Entradas populares de este blog

CARROS DE FOC EN 4 DIAS CON NIÑOS

RUTA CARROS DE FOC EN TRES DIAS